Over ons

De oprichters van PrivacyPunt zijn vrienden die elkaar op de universiteit hebben leren kennen. Tijdens onze rechtenstudie hadden wij al een gedeelde interesse voor het privacyrecht. Wij constateerden dat in theorie persoonsgegevens goed worden beveiligd en dat iedereen een zoekmachine kan vragen vergeten te worden. Later merkten we dat voor het verhalen van schade van een datalek of het verwijderen van zoekresultaten in de praktijk een hoge mate van juridische expertise nodig is.

Uiteindelijk hebben wij PrivacyPunt opgericht om iedereen in staat te stellen zijn of haar privacyrechten uit te oefenen. Om dit mogelijk te maken combineren wij deskundigheid en vasthoudendheid met lage, vaste tarieven. In vrijwel alle gevallen werken wij zelfs op basis van no cure, no pay. U betaalt dan alleen bij een positief resultaat. Bij PrivacyPunt weet u dus waar u aan toe bent en bestaat er geen risico op onverwachte kosten.

Bent u slachtoffer van een onrechtmatige verwerking of datalek? Of wilt u zoekresultaten laten verwijderen? Neem dan contact met ons op of kijk op ons blog.